Φορεμα κουμπαρας

Σε λιγότερο από δύο μήνες γίνομαι κουμπάρα. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να ψάχνω φόρεμα πριν από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχω βρει τίποτα. Πίστευα ότι είμαι εύκολη στην επιλογή ρούχων, μάλλον αυτό δεν ισχύει για μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

Αν βρίσκεσαι κι εσύ στην θέση μου θα σου δώσω κάποια tips μήπως και βοηθήσω. Αρχικά, αποφάσισε τι θέλεις να αναδείξεις από τα σημεία του σώματός σου. Αν για παράδειγμα, έχεις ωραίο μπούστο ή καλλίγραμμα πόδια μην τα κρύψεις. Μόλις, αποφασίσεις ποια σημεία θα τονίσεις μετά η επιλογή στο μήκος και στο κόψιμο θα είναι πιο εύκολη.

Κοντό ή μακρύ. Το μακρύ φόρεμα είναι μια κλασσική επιλογή για φόρεμα κουμπάρας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να φορέσεις μακρύ. Ένα mini φόρεμα βολεύει περισσότερο στον χορό και αν είσαι μικρότερη σε ηλικία είναι μια πιο σωστή επιλογή. Μην το παρακάνεις με το μήκος γιατί πρέπει να σκεφτείς ότι κάτι υπερβολικά κοντό δεν θα σε βολέψει γιατί ο ρόλος σου είναι να βοηθάς την νύφη σε ότι χρειαστεί. Άρα δεν θέλουμε ούτε ουρές αλλά ούτε super super mini που δεν σου επιτρέπουν να σκύψεις.

Επιλογή χρώματος. Σίγουρα από την στιγμή που είστε κουμπάρες δεν θα φορέσετε λευκό, αποχρώσεις λευκού και αρκετά παστέλ χρώματα. Το καλύτερο είναι να φορέσετε ένα έντονο χρώμα. Την εποχή του φθινοπώρου όμορφα χρώματα είναι το όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου, πράσινου και μπλε. Για μένα το ιδανικό θα ήταν ένα όμορφο φούξια. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα επέλεγα σε καμία περίπτωση χρυσό ή ασημί.

ASOS

Επιλογή υφάσματος. Το σατέν είναι υπέροχη επιλογή. Μπορείς να βρεις και πιο σκληρά και στητά υφάσματα όπως το ρασμίρ. Το τούλι και η δαντέλα θα μου άρεσε αρκεί να μην είναι υπερβολικό και μοιάζεις με νύφη ή παρανυφάκι. Επίσης, φέτος επειδή οι πούλιες είναι πολύ μόδα προσπάθησε να τις αποφύγεις γιατί θα είναι επιλογή πολλών καλεσμένων.

Asos
Bridesmaid dress
Asos
Asos
Asos
nash by natasha avloniti
nash by natasha avloniti
Toi Moi
Toi Moi

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *